måndag 4 januari 2016

www.mowgli.se

 "Isac och jag kände någon slags dragning till varandra från första ögonkontakten. En vinternatt, kraftigt berusade i Karlskrona med kängor och rockar mötes våra blickar. Andedräkt blev till iskristaller när Isac igen lade sin arm om min axel och sa, du och jag, vi ska bli vänner. Vi ska uppleva tystnad och välkomna den. Wow tänkte jag. Vem är detta. Sagt och gjort. Dock blev det inte mycket tystnad, då vi alla våra vakna timmar hittade på äventyr och skapade allt från videos till skate-trick tillsammans. Vi är precis som jag är med min perserkatt. Vi kan inte ge upp skrattet. Många mil har vi kört och vi lyfter varandra i vått och torrt. Nu är du också i huvudstaden och jag längtar till vi sitter i en avstängd bil med sätena nere och pratar om stjärnor medan regndroppar slår mot metallen. Arezo klipp dig aldrig."
_____________________________________________________


Robins sätt att skriva på är något alldeles speciellt. Mer på:
www.mowgli.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar