måndag 21 september 2015

Jo, jag skaffade ju denna lilla plattformen eftersom jag är så satans glömsk och gärna vill minnas alla mina dagar. Men är såklart alldeles för glömsk för att komma ihåg att lägga upp något. IRONIN.

Nu tänker jag ge det en chans till. Är ju såååå rastlös och redigerar bilder i mobilen varje dag, så istället för att spamma de stackarna som följer mig på sociala medier så får jag försöka lägga upp bilderna här istället.

Idag har jag bott i Stockholm i ca 2 månader, så hälften av bilderna lär vara härifrån. Bör börja lägga upp från sommaren då jag inte lagt upp något på månader. Nu har ju Nils såklart klickat på en knapp på fyllan så hela datorn är omformaterad vilket innebär att a shit load av foton är borta. Men en del är ju kvar. Så.

Vamos!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar