söndag 16 februari 2014
Eftersom det känns som att hela mitt jävla liv består av plugg, plugg och åter igen plugg tänkte jag börja dokumentera mina dagar här, i bildformat såklart. Främst för att jag inte vill spamma alla stackare på Instagram som inte vet att jag använder det som ett kollage, mer än ett "shit, nu måste jag komma på något ball att göra/skriva så alla blir impade". Jag fattar egentligen inte varför inte fler gör det. Så man känner att man hänger med i sina vänners liv, fast man inte är i samma stad eller pratar varje dag. Som Melorin. Hon har ju bott i Filippinerna i 2 år nu, kanske lite mer, och jag har fortfarande inte en bild i huvudet av hur hon bor/lever. Inte en jävla aning om hur hennes vardag ser ut. Så jävla tråkigt, sånt där. Speciellt om man varit en del av den i flera år. 

Jag har ju redan gjort just detta - lagt upp vardagsbilder och så. Försökt dokumentera. Men nu tänkte jag göra det oftare. Typ regelbundet.

Som ett fotoalbum, fast på nätet. Så man slipper slippa kaffe över det eller tappa bort det när man flyttar. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar