tisdag 26 juni 2012


Igår var jag på arbetsintervju på P3 i Malmö. 
Amy skulle på samma intervju så vi tog samma tåg och en bit att äta innan det var dags. Sex tjejer uppdelade i två grupper, med två olika arbetsuppgifter. Det första var att komma på något [på ca fem min] som upprör en och skriva ner det. Sedan skulle vi in ensamma i en studio och spela in det med bakgrundsmusik. Roligt men väldigt nervöst. 
Det andra var att man skulle hitta en artikel i tidningen [ca 15 min på oss] och presentera den i studion med de 2 andra tjejerna och "ledaren" som då agerade programledare. Hon körde igång eftermiddagsprogrammets intro och vi körde igång. Suuuuuperroligt. Och som tur är hade nervositeten försvunnit tills dess. 

Jag var helt slut efter, både hungrig och trött. Så jag krävde thaimat, Amy övertygade mig om att jag måste göra maten betydligt starkare och det slutade med att jag fick dricka en hel kanna med vatten efter varje tugga. 

En liten öl efter sussade jag som ett litet barn. 

Idag skall jag bara repa. 
Och måla.
Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar