lördag 23 april 2011

countdown


då jag fyller år på söndag kör vi en classic countdown med utgång onsdag, torsdag, fredag, lördag och sist men inte minst.. söndag.

detta är vad veckan har bjudit på so far:

onsdag:

det bästa med påsken måste ändå vara att alla nissar som flyttat utomlands är hemma. jag spenderade hela min dag med en underbar person och brädan mr Alva och hela min kväll med öl och helt underbart sällskap på mitt andra hem, Mogwai. sedan blev det stimdans på stolar med musik på högsta volym med de finaste människorna.

torsdag:

skärtorsdagen bjöd på "förfest" på tretton där man åter igen får träffa vänner man inte sett på ett tag. öl, snacks, kläder och en dj. jag klagade inte.
fortsättning på Mogwai innan vi stimmade på Rebecca och Fionas spelning på Tivoli med fina Gussen och Iborn som warm up och tro det eller ej, men det avslutade vi på tempel som pricken över i:et.


fredag:
åhh världens bästa Elsa var på besök, och som att det inte var bra nog, Sonja var himma hon med! Perry och Axel bjöd på bra skitsnack innan de bestämde sig för att faktiskt jobba for a change. vi bakisfilosoferade med öl och snacks innan Jonas och hans söta flickvän kom och bjöd på födelsedagsshots. ni kan ju gissa vart vi var.

åh, och idag var även Victor Thell med i Talang med sitt band. så vi drog hem till Janna och satt spikade framför tv:n och fick höra det som var in-klippt och det som var på riktigt.

lördag:
hörni detta får ni inte veta. idag är en hemlig dag.
shh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar