lördag 25 december 2010

middagen hos min andra familj
för ca fyra år sedan träffade jag isabellas familj på en av hennes fester. timothy var superkissig, så vi gick ut ur hennes ena slott där festen befann sig till det andra bredvid. vi fick gå upp för tusen trappor till toaletten och i rummet bredvid toaletten hörde jag skrattande rösten. jag knackar på och presenterar mig själv. isabellas mamma öppnar och jag hälsar på mormor som sitter och kollar på tv.

2 minuter efter sitter jag i soffan med ett glas vin i handen och skrattar högt. de var de skönaste, roligaste, härligaste människorna jag träffat på länge och vi snackar (och dricker) oavbrutet. 
jag går alltså ifrån en fest för att umgås med isabellas mamma och mormor..
men de ÄR ibiza
isabella och hennes pojkvän kommer upp och spenderar resten av kvällen med oss.
även tim efter hans toabesök


nu firar vi lilljulafton ihop varje år.
åh, och jag och gunnar skakade hand på att vi på juldagen ska ha shotttävling på mogwai.
en bricka var, mittemot varandra.
tequila. m
alla borde ha en extra-familj som the sjögrens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar