tisdag 17 augusti 2010

idag hade jag världens trevligaste kväll med sam.

Idag fick jag äran att äta burgare och dricka öl med världens bästa Sam var nykter och körde, så vi tog med käket till stranden parkerade bilen precis bakom oss så vi kan spela musik, och då klockan närmar sig midnatt är det inte en jävel i närheten kann störas. Vi käkar och snackar lite goja, njuter av utsikten och musiken, plus att jag har med brädan som pricken över i:et. Åker fram och tillbaka för att inte vara för osocial innan sam kommer med det bästa förslaget:

- Du kan hålla i bilen medan jag kör om du vill?

Ord jag alltid velat höra.
Då jag endast åker på old school-brädor är det svårt att komma upp i cäldigt snabb hastighet utan att wobbla pga för små truckar, men jag älskar ju fart. Och fart skulle jag få. Sam kör i 55km/h, musiken är hög och jag kan inte sluta skratta. Håret fladdrar i vinden, pulsen ökar och jag känner mig levande. 
Ser ni er det framför er? Det var bättre än så.

forever young tack

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar