söndag 4 juli 2010

Ven

på en av mina favoritplatser med 6 helt olika personligheter
synd bara att gräsplätten vi tältade på inte var lika vacker som resten av ön.

chris försökte lära mig slide-a första kvällen. resultatet blev givetvis ett stycke skalat lår och fruktansvärt dålig sömn på det, trots rödvin-fyllan.
pommesbråk, fyllespel, promenixer, dissar, teaterföreställningar, sovsäckskrig, fruktansvärt falsk sång till gitarr.
sista dagen gick jag upp 05 [väckt av kukpollen + en jävla fågelcircus utanför tältet] tog brädan och tänkte jag kunde ta min chans och åka ner för några backar innan de andra steg upp. märkte dock att jag var så trött så jag knappt hade balans. Följde en stig som ledde mig till hamnen, lutade mig mot en massiv stenmur och somnade..
vaknade upp säkert någon timme senare och märkte att båda jag och båda ben hade somnat. 

ohh ljudet av vågorna var sjukt behagligt.. ett perfekt sätt att somna på.Borde ändå göras om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar