onsdag 30 juni 2010

jag tror inte ni fattar lycklig jag blir av guldkorn som sprider kärlek på detta viset.
jag vet inte vad det är men folk har varit så himla gulliga den senaste tiden. favoritgrejerna kommer här:

en lapp på bästisens säng där det står "finns mat i kylen, choklad i frysen. drick vatten!!" efter en utgång då hon givit mig en extranyckel och tillåter mig komma och gå som jag vill. att hon har så mycket tillit trots att jag är världens virrigaste person. 

eller ett brev på födelsedagen där det står de mest typiska grejer jag gör som de gillar. eller massa sms från olika personer där det står "jönssonligan och cornflakescupen på tv!" varje jävla gång det visas för de vet att jag älskar det. 

gamla klasskompisar från lågstadiet som sms:ar "jag beklagar verkligen sorgen." när Michael Jackson gått bort, trots att man varken sett eller hört från dom på flera, flera år. 

en kompis mamma som säger att "vi pratade om dig vid matbordet idag, mormor bara älskar dig" när man träffar dem på stan.

Stor puss på er allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar