söndag 28 mars 2010


NEWS

1. i fredags var det dags för Tobbes show på skolan. jag hade lovat honom att ställa upp om han köpte mig en röd ros - och båda håller vi vårt ord tydligen. jag kom fan 3:a med låten "learn to fly" med foo fighters, akustiskt med dannes pärmenäs hjälp. vi repade 2 gånger haha.
det är alltid lika sorgligt när något sånt är över. lite som juldagen när man var liten. 

man träffar alla deltagare varje dag i 1-4 veckor. lär känna varandra, peppar varandra, umgås konstant i timmar.
sen är det dags, alla är likasjukt  nervösa och sugna på att få skiten överstökad - och sen är det gjort. slut. no more. tillbaks till de vanliga rutinerna.
the after show blues helt enkelt.

2. goliath and the giants har släppt skiva, nämnde jag det? den är snuskigt bra.

3. i fredags var jag på väg hem från hållplatsen med solen i ögonen. känner doften av nygrillat, hör fågelkvitter och det kan ju bara betyda en grej. våren is fucking here. på tiden också, trodde aldrig jag skulle få se solen igen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar